vauvan pienet ja suloiset varpaat

Jyväskylän seurakunnan varhaiskasvatus

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa annamme lapsille ja nuorille eväitä turvalliseen kasvuun. Tarjoamme monipuolista toimintaa kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Perheillä on mahdollisuus osallistua laadukkaisiin avoimiin ekavauvaryhmiin ja erilaisiin perhekerhoihin. Lapset voivat osallistua muun muassa päiväkerhoon, muskariin, pyhäkouluun, koululaisten iltapäiväkerhoon, retkille ja leireille. Löydät lisää tietoa eri toiminnoista yllä olevista linkeistä.

Korostamme varhaiskasvatuksessa lapsuuden merkitystä ja lapsuuden ainutlaatuisuutta. Uskomme, että kristillinen arvomaailma luo lapselle turvallisen kasvualustan. Olemme Sinua ja perhettäsi varten.

Jyväskylän seurakunnassa on yhdeksän alueseurakuntaa, valitse toimipiste oman tarpeesi mukaan!

Varhaiskasvatuksen omat Facebook-sivut löydät alta. Sivuilta saat tietoa lapsiperheille tarkoitetuista ajankohtaisista tapahtumista, artikkeleista ja muista hyödyllisistä asioista.

Varhaiskasvatuksen asiantuntija
Yhteinen seurakuntatyö