Soittimia

Tervetuloa muskariin!                           

Musiikkileikkikoulutoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Haluamme olla tukemassa lasten ja perheiden kristillistä kasvatusta musiikin kautta. Muskarissa laulamme, soitamme, liikumme, kuuntelemme. Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

  • vauvamuskari on 3-11kk. vauvoille vanhempineen
  • taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • perheryhmään voi osallistua yksi, tai useampi eri ikäinen sisarus yhdessä aikuisen kanssa
  • leikki-ikäiset on suunnattu 3-5-vuotiaille ja soitinryhmät 5-6- ja 6-9-vuotiaille ilman vanhempaa

Muskarin käytäntöjä

Kaikkien muskariin osallistuvien tulee tehdä virallinen sähköinen ilmoittautuminen (myös alle 6kk ikäisten vauvojen, jotka tulevat isomman sisaruksen mukana perheryhmään). Muskariin ilmoittautuessa sitoudutaan noudattamaan palveluehtoja. 

Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta yhden kerran kauden alussa, mutta toisesta osallistumiskerrasta lähtien muskari on maksullista. Jos paikan haluaa perua kokeilukertojen jälkeen, se tulee tehdä kirjallisesti opettajalle ennen toista kokoontumista. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 45 min / kerta. Kokoontumiskertoja on 13-16 per kausi, paitsi pakettimuskareissa 7. Opettajan sairastuessa pyritään hankkimaan sijainen. Jokaiselta ryhmältä voidaan perua yksi kokoontumiskerta per kausi ilman sijais- tai korvausjärjestelyjä. 

Muskarin syyskausi alkaa elokuussa viikolla 34 ja kestää viikolle 49. Syysloma on viikolla 42. Kevätkausi alkaa viikolla 3 ja kestää viikolle 19. Talviloma on viikolla 9 ja Pääsiäisloma viikolla 14. Muskariryhmiin voi vapaille paikoille ilmoittautua läpi vuoden. 

Muskarin palveluehdot

Muskariryhmät lukuvuonna 2022-2023

Mikäli sinulle ei sopinut mikään näistä muskareista, jätä oma toiveesi tästä.

Ilmoittautuminen kevään 2023 muskareihin

Kevään 2023 hinnat 

  • perusmaksu 70 € / kausi yhdestä lapsesta (muskarin kesto 45 min.) sisaralennus 50 % (eri ryhmässä olevasta sisaruksesta)
  • perusmaksu 90 € / kausi sisaruksista, jotka ovat samassa ryhmässä (muskarin kesto 45 min.)
  • pakettimuskari (7. kokoontumiskertaa) 35 € / kausi yhdestä lapsesta (muskarin kesto 45 min.)
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä
  • osa muskareista voi olla videon tai zoomin välityksellä, mikäli seurakunnan turvallisuuslinjaus / viranomaismääräys sitä edellyttää
  • laskutukseen liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen: jklsrk.laskutus@evl.fi

Huojennukset ja maksuvapautukset

Seurakunta voi myöntää muskarimaksuun huojennusta kokonaan tai osittain. Maksuvapautuksen myöntämiseen sovelletaan Jyväskylän kaupungin perustoimeentulotukirajojen kriteereitä. Maksuvapautta myönnetään enintään muskarin perusmaksua vastaava summa.

Huojennusta on mahdollista hakea, kun ilmoittautumisenne muskariryhmään on vahvistettu. Huojennuksia käsitellään pääsääntöisesti heti syyskauden alussa syyskuussa sekä kevätlukukauden alettua tammikuussa. 

Mikäli haluat keskustella mahdollisesta huojennuksesta, ole yhteydessä oman alueseurakuntasi diakoniin. Alueseurakuntasi on yleensä nimetty lähimmän kirkkosi mukaan. Kaikkien diakonien alueseurakunnat ja yhteystiedot löydät tästä linkistä. Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Mikäli et tiedä omaa alueseurakuntaasi, ole yhteydessä diakonian asiantuntija Kirsi Lepoahoon, kirsi.lepoaho@evl.fi.

Muskarit Instagramissa

@jyvaskylanseurakuntamuskari

Muskarit Facebookissa

Varhaisiän musiikkikasvattajat

Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä
Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä