Muskarilainen

Tervetuloa muskariin!                           

Musiikkileikkikoulutoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Haluamme olla tukemassa lasten ja perheiden kristillistä kasvatusta musiikin kautta.

Muskarissa laulamme, soitamme, liikumme, kuuntelemme. Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

  • Vauvamuskari on 3-11kk. vauvoille vanhempineen
  • Taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • Perheryhmään voi osallistua yksi, tai useampi eri ikäinen sisarus yhdessä aikuisen kanssa
  • Leikki-ikäiset on suunnattu 3-4-vuotiaille ja soitinryhmät 5-6- ja 6-9-vuotiaille ilman vanhempaa

Muskarin käytäntöjä

Kaikkien muskariin osallistuvien tulee tehdä virallinen sähköinen ilmoittautuminen (myös alle 6kk ikäisten vauvojen, jotka tulevat isomman sisaruksen mukana perheryhmään). Muskariin ilmoittautuessa sitoudutaan noudattamaan palveluehtoja. 

Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta yhden kerran kauden alussa. Toisesta osallistumiskerrasta lähtien muskari on maksullista. Jos haluat perua paikkasi kokeilukerran jälkeen, tee se kirjallisesti opettajalle ennen toista kokoontumista. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 45 min / kerta. Kokoontumiskertoja on 13-16 / kausi. Opettajan sairastuessa pyritään hankkimaan sijainen. Jokaiselta ryhmältä voidaan perua yksi kokoontumiskerta per kausi ilman sijais- tai korvausjärjestelyjä. 

Muskarin syyskausi alkaa elokuussa viikolla 34 ja kestää viikolle 49. Syysloma on viikolla 42. Kevätkausi alkaa viikolla 3 ja kestää viikolle 20. Talviloma on viikolla 9 ja Pääsiäisloma viikolla 13. Muskariryhmien vapaille paikoille voi ilmoittautua läpi vuoden. 

Ota yhteyttä

Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä
Varhaisiän musiikkikasvattaja/kanttori
Palokan lähikirkkoalue
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Kanttorin työssä parittomilla viikoilla.

YouTube-video