Värikäs ksylofoni

Tervetuloa muskariin!                           

Musiikkileikkikoulutoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Haluamme olla tukemassa lasten ja perheiden kristillistä kasvatusta musiikin kautta. Muskarissa laulamme, soitamme, liikumme, kuuntelemme. Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

  • vauvamuskari on 3-11kk. vauvoille vanhempineen
  • taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • perheryhmään voi osallistua yksi, tai useampi eri ikäinen sisarus yhdessä aikuisen kanssa
  • leikki-ikäiset on suunnattu 3-5-vuotiaille ja soitinryhmät 6-9-vuotiaille ilman vanhempaa

Kevään 2022 hinnat 

  • perusmaksu 70€ / kausi yhdestä lapsesta (muskarin kesto 45 min.) sisaralennus 50 % (eri ryhmässä olevasta sisaruksesta)
  • perusmaksu 90 € / kausi sisaruksista, jotka ovat samassa ryhmässä (muskarin kesto 45 min.)
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä
  • osa muskareista voi olla videon tai zoomin välityksellä, mikäli seurakunnan turvallisuuslinjaus / viranomaismääräys sitä edellyttää

Muskarin käytäntöjä

Kaikkien muskariin osallistuvien tulee tehdä virallinen sähköinen ilmoittautuminen (myös alle 6kk ikäisten vauvojen, jotka tulevat isomman sisaruksen mukana perheryhmään). Muskariin ilmoittautuessa sitoudutaan noudattamaan palveluehtoja. 

Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta kauden kaksi ensimmäistä kertaa, mutta kolmannesta osallistumiskerrasta lähtien muskari on maksullista. Jos paikan haluaa perua kokeilukertojen jälkeen, se tulee tehdä kirjallisesti opettajalle ennen kolmatta kokoontumista. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 45 min / kerta. Kokoontumiskertoja on 13-16 per kausi. Opettajan sairastuessa pyritään hankkimaan sijainen. Jokaiselta ryhmältä voidaan perua yksi kokoontumiskerta per kausi ilman sijais- tai korvausjärjestelyjä. 

Muskarin kevätkausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja kestää viikolle 20. Talvilomaviikolla (vko 9) ja Pääsiäisviikolla (vko 15) pidämme taukoa, ellei opettajan kanssa sovita muuta. Muskariryhmiin voi vapaille paikoille ilmoittautua läpi vuoden.

Muskariryhmät lukuvuonna 2021-2022

Mikäli sinulle ei sopinut mikään näistä muskareista, jätä oma toiveesi tästä.

 

Ilmoittautuminen kevään 2022 muskareihin

Ilmoittautuminen avautuu ke 1.12. Syksyllä mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Täytämme ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä sen mukaan, miten ryhmiin mahtuu. Muskariopettajat Terhi Hassinen, Jenni Jurva ja Lotta Kiljunen vastaavat ilmoittautumiseen liittyviin kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostitse. 

Muskarit facebookissa!

Ja Instagramissa!

jyvaskylanseurakuntamuskarit

Varhaisiän musiikkikasvattajat

Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä
Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä