Tutki uskoa

Tule pysähtymään uskon äärelle. Jokainen tarvitsee rohkaisua vaikeassa tilanteissa. Joskus on kiva saada ajattelemista ajankohtaisista asioista. Toisinaan taas saattaa paikallaan olla sydämellinen ja vapauttava nauru.

Tällä sivulla on myös tarjolla kunnon annos perustietoa, mitä uskonelämä ja luterilaisuus on.

Tervetuloa!

Uskon kysymyksiin liittyviä luentosarjoja:

Teologinen lukupiiri
Oletko kokenut ihmetystä ja jopa hämmennystä Raamattusi äärellä? Onko sinusta tuntunut, ettei kristinuskoon liittyviä aitoja kysymyksiäsi oteta vakavasti ja ettei niitä saisikaan kysyä?
Teologinen lukupiiri kokoontuu torstaisin klo 18 Vanhassa pappilassa (Vapaudenkatu 26). Lukupiirissä vääriä kysymyksiä ei ole. Lukupiirissä luetaan yhdessä Petri Merenlahden kirjaa Ihmisen näköinen Jumala ja jatketaan keskustelua kirjan pohjalta.
Seuraavat kokoontumiset 28.3., 4.4., 11.4., 25.4. ja 9.5.
Lisätiedot lähetyksen ja kansainvälisentyön kappalainen Raimo Laine, raimo.laine@evl.fi, 0400 748 671

Syvemmälle kirkon uskoon
Sarjassa avataan kristillisen uskon ydinteemoja pintaa syvemmin opetusluentojen ja keskustelun kautta. Lopuksi iltarukous. Kokoontuminen Keltinmäen kirkolla keskiviikkoisin klo 18.00
20.2.    Kolmiyhteisen Jumalan salaisuus