"Lahjoita mulle huominen"

Yhteisvastuu on kirkon vuosittainen suurkeräys, jolla autetaan hädässä olevia ihmisiä syntyperään, uskontoon ja poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Vuoden 2022 keräyksellä tuetaan koronan seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria.

Katso lisää: yhteisvastuu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keräykseen voit osallistua yksinkertaisesti lahjoittamalla, mutta joka vuosi tarvitsemme myös lipaskerääjiä. Otathan yhteyttä myös, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi kampanjasuunnittelusta tai varainhankinnasta, ja haluaisit käyttää taitojasi ja tietojasi Yhteisvastuun vapaaehtoisena!

Lahjoita

Lahjoituksen voit tehdä lähikeräysten lisäksi verkossa osoitteessa yhteisvastuu.fi/jyvaskylaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai MobilePaylla numeroon 69200.

Näin tehdyt lahjoitukset kerryttävät Jyväskylän seurakunnan keräystulosta, ja niistä osa ohjautuu paikalliseen avustamiseen.

Yhteisvastuun pankkitilit ovat:

• Aktia FI82 4055 0010 4148 41
  • Nordea FI16 2089 1800 0067 75
  • OP FI14 5000 0120 2362 28

Jos lahjoitat pankin kautta, lisää lahjoitukseesi seurakuntamme viitenumero 307114

Apu menee perille

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksellä autetaan koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria.

Tuotosta 40 prosenttia jää nuorten hyväksi Suomessa tehtävään työhön seurakuntien ja Lasten ja nuorten keskuksenLinkki avautuu uudessa välilehdessä toiminnan kautta. 60 prosentilla autetaan kehittyvien maiden katastrofialueiden asukkaita Kirkon UlkomaanavunLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Jyväskylän seurakunnan osuudella järjestetään ryhmä- ja leiritoimintaa Vivo-valmennuksessa oleville nuorille. Toiminta suunnitellaan yhteistyössä seurakunnan oppilaitostyön, erityisnuorisotyön, Vivo-valmentajien sekä nuorten itsensä kanssa.

Vivo – Virtaa, Innostusta, Voimaa ja Osallisuutta – on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian toimintaa. Vivo-valmennus tukee ammatillisessa koulutuksessa ja lukiossa opiskelevia, joilla on tukitoimista huolimatta haasteita jatkaa opintoja.

Kasvot

Diakonian asiantuntija