Vanhemmuuden webinaarit & keskusteluillat


Jyväskylän seurakunta järjestää verkossa vanhemmuuteen liittyvien webinaarien sarjan ja niiden teemoihin liiittyviä keskustelutilaisuuksia. Webinaareissa luennoiden asiantuntijana on pari- ja perhepsykoterapeutti Heli Pruuki

Kuva Heli Pruukista.
Kuvassa luentojen asiantuntija Heli Pruuki.

Voit katsoa webinaarit etänä kotona ja osallistua keskusteluun chatissa tai tulla katsomaan ja keskustelemaan yhdessä muiden vanhempien kanssa Keltinmäen kirkolle.

Webinaari-iltoja on kolmena keskiviikkona eri ikäisten lasten vanhemmille. Kunkin webinaari-illan jälkeen Keltinmäen kirkolla järjestetään myös erillinen keskusteluilta, joissa alustajana on kasvatustieteen opiskelija Sanna Niemi.

Keltinmäen kirkolla on webinaari- ja keskusteluiltoina mahdollisuus lastenhoitoon tilaisuuden ajan (poislukien ilta nuorten vanhemmille). Yhteydenotot vähintään viikkoa ennen Kristiina Ridanpäälle, yhteytiedot tämän sivun alareunassa.

Webinaarien aiheet ja ajat löydät alta tapahtumalistauksesta. Kaikki webinaarit ovat maksuttomia ja sopivat vanhempien lisäksi esimerkiksi työnsä kautta aiheita kohtaaville.

Olet lämpimästi tervetullut kuulolle verkossa tai livenä!

Linkki webinaareihin Teams-alustalla

Lapsen kiukku -webinaari YoutubessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kiukutellaanko teillä? Lapsen kiukku on osa oman tahdon kehittymistä. Vanhemman omien tunteiden säätelykin voi olla koetuksella. Katso Heli Pruukin asiantuntija-alustus.

Ota yhteyttä

Vastuupappi
Keltinmäen lähikirkkoalue
Keltinmäentie 10
40640 Jyväskylä
Varhaiskasvatuksen asiantuntija
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä