Maria-kuoro

Maria-kuoro aloitti keväällä 2018 Kuokkalan kirkolla. Se koottin Kehittyvät laulajat -kuoron naislaulajista. Ohjelmisto koostuu kauneimista hengellisistä  lauluista, Viisikielinen ja Messulaulut -kirjasista sekä uusista ja vanhoista virsistä. Laulut ovat yksiäänisiä. Nimi kuorolle löytyi ensimmäisen laulutehtävän sunnuntaista: Lauloimme Marianpäivänä!

Harjoitukset kutsutaan koolle myös tekstiviesteillä. Jos haluat mukaan laulamaan niin lähetä tekstiviesti kuoron johtajalle kanttori Eveliina Aijasaholle p.050-4365435 ja pyydä päästä mukaan tekstiviestilistalle. Kuorolla on myös oma Whatsup-ryhmä. Mukaan pääsee harjoituksissa kun liittyy kuoroon.

SYYSKUU

Ma 5.9. klo 18 JOULUN KAUNEIN TARINA -projektin esittely ja aloitus. Tuija-Elina Toikkanen ja Heli Nieminen.

Su 18.9. klo 18 KIRKKOMUSIIKKIPIIRIN  ILTAJUHLA KORPILAHDEN KIRKOSSA. Kuljetus lähtee Kuokkalasta klo 17. Virret. 963, 966, 462, 332, 194. Kolehti kootaan kirkkomusiikkipiirin toiminnan tukeiseksi.

Mariakuoro harjoittelee Parasta on laulaa -kuoron aikataulujen puitteissa. (kts. kohta Parasta on laulaa)

Sen lisäksi Mariakuoro laulaa erikseen sovittuina aikoina erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!