Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa

Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa Taulumäen kirkko

Tänä vuonna Voice saa joulukonserttiin vierailevaksi solistiksi myös Aikakoneesta ja Vain elämää -ohjelmasta tutun Sanin. Voicen Matkalla jouluun -konsertissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Konsertissa säestämässä on tuttuun tapaan Solitary Company -bändi ja kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä.

Lippuja konsertteihin voi ostaa ennakkoon kuorolaisilta sekä Talola Designin toimistolta ti-to klo 10-14 (Puistokatu 5). Liput ennakkoon: aikuiset 13 €, opiskelijat 8€ ja lapset 6 € (alle 7-v. lapset veloituksetta) ja ovelta 15/10/8 €. Lisätietoa konsertista ja lipunmyynnistä löytyy sivulta www.voicekuoro.com. Voice toivottaa kuulijansa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulun tunnelmasta!

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kirkko

Häikäisevän kirkas -konserttikiertue

Pekka Simojoki julkaisi uuden Häikäisevän kirkas -ylistyslevyn syksyllä 2018.
Liput:
www.tiketti.fi/haikaisevankirkas 22€ palvelupalkkioineen ennakko
25€ ovelta mikäli lippuja jäljellä

Kesto noin 2h 15min

Kuokkalan kirkko

Konsertti, ystävät tapaavat

Ystävät tapaavat, konsertti ja yhteislaulutilaisuus. Hartauspuheita ja rukouspalvelu. Vieraanamme Jana Sasko ja Seppo Juntunen. Iltateetä.

Taulumäen kirkko

Rahmaninovin romansseja

Mari Hautaniemi, Mezzosopraano. Heikki Niininen, baritoni. Tuomas Niininen, piano. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen ovelta