Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa

Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa Taulumäen kirkko

Tänä vuonna Voice saa joulukonserttiin vierailevaksi solistiksi myös Aikakoneesta ja Vain elämää -ohjelmasta tutun Sanin. Voicen Matkalla jouluun -konsertissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Konsertissa säestämässä on tuttuun tapaan Solitary Company -bändi ja kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä.

Lippuja konsertteihin voi ostaa ennakkoon kuorolaisilta sekä Talola Designin toimistolta ti-to klo 10-14 (Puistokatu 5). Liput ennakkoon: aikuiset 13 €, opiskelijat 8€ ja lapset 6 € (alle 7-v. lapset veloituksetta) ja ovelta 15/10/8 €. Lisätietoa konsertista ja lipunmyynnistä löytyy sivulta www.voicekuoro.com. Voice toivottaa kuulijansa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulun tunnelmasta!

Taulumäen yksikkö

Kaupunginkirkko