Uutislistaukseen

Pasi Bom on valittu KNT ry:n ensimmäisen Saaga-palkinnon saajaksi

Pasi Bom

Kuva: Miika Manninen

Jyväskylän seurakunnan nuorisotyönohjaaja Pasi Bom on valittu Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT ry:n ensimmäisen Saaga-palkinnon saajaksi.

Saaga-palkinnon tehtävänä on tuoda esiin kirkon kasvatuksen ammattilaisia, heidän työtään ja saavutuksiaan. Palkinto on tarkoitus jakaa jatkossa vuosittain.

– Pasin työssä tiivistyy sanonta: "jotta kukaan ei jää yksin". Pasin työ on todella laaja-alaista, ja hänen tekemisessään näkyy intohimo omaa työtä kohtaan, perustelee palkintotyöryhmän puheenjohtaja Anna Kärri.

Palkinnon perusteluiden mukaan Bom on tehnyt monipuolisen ja merkityksellisen uran Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kasvatustyössä kaikkiaan neljässä eri seurakunnassa. Uransa aikana hän on jatkuvasti kehittänyt omaa osaamistaan ja ottanut ennakkoluulottomasti vastaan uusia haasteita. 

Jyväskylän seurakuntalaisten erityisesti Lehtisaaren isäntänä tuntema Bom on kehittänyt osaamistaan myös seurakunnan musiikki- ja AV-toiminnassa. Hän on tuttu näky seurakunnan tapahtumissa miksaajana, ja koronapandemian aikana hän kouluttautui tuottamaan suoratoistolähetyksiä ja videotallenteita. 

Pasi Bom on kotoisin Imatralta, ja hän valmistui kirkon nuorisotyönohjaajaksi vuonna 1996 Kauniaisten Raamattuopistolta. 

KNT ry:n jäsenet saivat suositella ehdokkaita palkinnon saajaksi. Saaga-palkinnon saajaksi oli ehdolla kaikkiaan kuusi henkilöä. Ensimmäinen Saaga-palkinto jaettiin KNT:n vuosijuhlassa Helsingissä 17.10. Vuosijuhla sijoittui ajallisesti kirkon nuorisotyön päivään. 

Lisätiedot: knt.fi-sivustollaLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

Pasi Bom
Pasi Bom
Nuorisotyönohjaaja
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

2023-10-17 22:32:00.0