Yllätä ystäväsi!

Helmikuussa vietämme perinteisesti Ystävänpäivää. Tänä vuonna on myös karkausvuosi. Yllätä ystäväsi lähtemällä retkelle hiihtäen, luistellen, tai vaikkapa patikoiden. Ota mukaan reppu täynnä hyvää syötävää, itse tekemää, suolaista tai makeaa, lämmintä tai kylmää juotavaa, siitä hyvän mielen saa.

Otetaan arkiliikunnasta kaikki irti! Kuljetaan työmatkat iloisesti reippaillen ja reittiä vaihdellen. Jos kuljet bussilla, hyppää pari korttelia ennen työpaikkaasi pois, ja matka jatkuu reippain askelin kohti työpistettäsi.

Kannustamme kaikkia ottamaantavaksi myös silloin tällöin pitää kävelykokouksia, jossa ideat kirkastuvat ja mieli virkistyy. Ja hei, kävele, jos mahdollista työtoverin kanssa yhdessä työmatkat. Jos sinun on pakko kulkea omalla autolla, mieti, voitko yhdistää kyytejä.

Kokeillaan, se kannattaa!

(Ympäristökirje, helmikuu 2020, laatinut Keskustan alueseurakunnan ympäristötyöryhmä)

Nokipannukahvit maistuvat luontoretkellä
Ystävänpäivää vietetään 14.2.