Kipinä

Huhtasuon alueseurakunnan toiminta alkoi Kipinässä (Kauppakeskus Seppä) lokakuussa 2017. Uudet tilat ovat mahdollistaneet monipuolisen lasten- ja nuortentoiminnan sekä ihmisten kohtaamisen keskellä arjen kiireitä.

Kipinä on avoinna ma-pe klo 10-18 ja la-su klo 11-18.

Huhtasuon kirkko

Huhtasuon seurakuntatoiminnan keskus on vuonna 1986 valmistunut kirkko ja seurakuntakeskus.
Sen suunnitteli oululaisten arkkitehtiylioppilaiden ryhmä, jota johti Jari Kuorelahti.
Rakennus edustaa ns. Oulun koulukuntaa. Piispa Yrjö Sariola vihki tilat käyttöön 1. adventtisunnuntaina 1986.

Huhtasuon kirkon toiminta on päättynyt.
Jumalanpalvelukset pidetään pääosin Huhtakodilla, Nevakatu 1,  klo 12.

Halssilan seurakuntakeskus

Halssilan seurakuntakeskus sijaitsee Vaajakoskentieltä kivikkoiseen Kivistönrinteeseen jyrkästi nousevan Kärpänkujan varrella. Se on Halssilan seurakuntatyön keskus. Halssilassa asuu noin 5 500 asukasta.

Seurakuntakeskus valmistui ja vihittiin 16. marraskuuta 1969.
Suunnittelijoina olivat arkkitehdit Hannele Arantola, Antti Eskelinen ja Erkki Kantonen.

Halssilan seurakuntakeskus on suljettu alkaen 1.1.2018.