Istuta omenapuu - Kirkon kevätjuhla

Istuta omenapuu - Kirkon kevätjuhla Palokan kirkko

Reformaatio 500 vuotta -merkkivuoden tapahtuma. Omenapuun istutus tulevaisuuden toivon merkiksi. Hernekeittolounas ja kirkkokahvit.

Helatorstain sanajumalanpalvelus
Pyhäpäivän aihe: Korotettu Herra
Alttarikynttilät: 6
Liturginen väri: Valkoinen

Liturgi: Laine Teija
Avustava pappi: Hautalahti Seppo
Kanttori: Partanen Liisa, Asikainen Hannes
Mukana nuoriso- ja lapsityöntekijöitä.

Reformaatio 500 vuotta merkkivuoden tapahtuma. Jumalanpalvelus, jossa lauletaan lastenvirsiä, alkaa klo 10. Isosten siunaaminen. Kirkonkellojen soitto ja omenapuun istutus tulevaisuuden toivon merkiksi noin klo 11. Hernekeittolounas ja kirkkokahvit.

Kolehti: Nuorten ja varhaisnuorten leiri- ja retkeilytoiminnan tukeminen Partaharju-säätiön kautta.

Palokan alueseurakunta

Keltinmäen kirkko

Aamurukous

Mahdollisuus rukoilla omien ja yhteisten asioitten puolesta.

Kaupunginkirkko

Miltä nälkä näyttää ? -valokuvanäyttely

Näyttely avoinna viikko 36: keskiviikosta perjantaihin klo 11-14. Viikko 37-39: maanantaista perjantaihin klo 11-14. syyskuun ajan tilaisuuksien aikana sekä Valon Kaupunki -tapahtumassa 27.-29.9.2018

Näyttely on osa vuoden 2018 Yhteisvastuukeräystä, jolla torjutaan nälkää ja köyhyyttä Suomessa sekä maailman pahimmilla katastrofialueilla. Näyttely on maksuton, keräykseen voi osallistua esim. netissä osoitteessa www.yhteisvastuu.fi