Lähetysnuotioilta Korpilahdella

Helena ja Matti Hakalalla, Särkijoentie 154

Tule kesäiltaan lähetysnuotiolle!
Nimikkolähettimme Maikki vierailee Kenian työn kuulumisten kanssa. lauletaan, arpajaiset, makkaraa ja kahvia.

Lähetysnuotioilta Korpilahdella nimikkolähettimme Maikki Ochieng vierailulla, Helena ja Matti Hakalalla, osoitteessa Särkijoentie 154,
Kenian työn kuulumiset ja arpajaiset sen tukemiseksi, laulua ja makkaraa ja kahvia. Tule mukaan kesäiltaa viettämään!

Korpilahden alueseurakunta

Tikkakosken kirkko

Aamupysäkki

Aamukahvi ja aamun lehti seurakuntasalissa maanantaista keskiviikkoon klo 9-11.

Sepän Kipinä

Lähetyksen askartelupaja

Tykkäätkö askarrella ja tehdä kädentöitä? Entä tykkäätkö auttaa muita? Tämä on sinulle! Syksyn askartelupajoissa tiedossa kahvikorien tekoa, ostoskassien ompelua, korttiaskartelua ym mukavaa ja mitä vielä lisää keksitäänkään. Kaikille avoin!

Palokan kirkko

Lähetyspysäkki

Aamupäivän kahvihetki lähetystyön kuulumisten äärellä elämää jakaen, yhdessä hiljentyen ja kädentaitotöitä tehden.