JYP-Jkl srk / isä-lapsi tapahtuma

JYP-Jkl srk / isä-lapsi tapahtuma

Muu kuin seurakunnan tila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa isä/lapsi tapahtumaan (voi olla isoisäkin). Jyväskylän seurakunta järjestää toisen kerran JYP tapahtuman isille ja lapsille. Tule mukaan kokemaan jäähallin tunnelma pelin ulkopuolella.

JYP vs. Jkl srk. Isä - lapsitapahtuma, jossa tutustumme jäähalliin ja JYP toimintaan. Isä/isoisä, ota lapsesi tai lapsenlapsesi mukaan yhteiseen juttuun. Ilmoittauminen tapahtumaan ma 22.1.2018 mennessä seurakunnan nettisivujen kautta (ilmoittautumislinkki). Yllätyksiä luvassa. Mehu ja keksitarjoilu hallilla. Bussikuljetus Vaajakosken kirkolta klo 16:30. Tapahtuma alkaa jäähallilla klo 17:00.

Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski
Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski

Jyskän srk-koti, Asmalammentie 4, 40420 Jyskä. Työsuojeluvaltuutettu.

Olen diakonian viranhaltija (sosionomi amk, diakoni) Vaajakosken alueseurakunnassa. Perusdiakoniatyön lisäksi tehtäviini kuuluu perhetyö yhdessä varhaiskasvatuksen kanssa.

Toimin Jyväskylän seurakunnassa työsuojeluvaltuutettuna sekä oman työn ohessa palvelevan puhelimen ryhmänohjaajana. Olen Vaajakosken alueseurakunnan yhteyshenkilö ystävyysseurakuntatyössä (Tallinnan suomalainen seurakunta).

Taustani lähtee merimieskirkon työstä ja se näkyy myös tavassani tehdä diakoniatyötä. Kohtaamiset sovitaan puhelimitse/sähköpostitse joka Jyskän srk-kodille tai Vaajakosken kirkolle. Teen pyydettäessä myös kotikäyntejä.

Olen diakoniatyöntekijöiden liiton (DTL ry) hallituksen jäsen sekä Jyväskylän osaston puheenjohtaja. Harrastuksiini kuuluu kuntoliikunta (juoksu, kuntosali, ohjatut tunnit), ratsastus, snooker, purjehdus, ruoanlaitto, viinit. Valokuvaus kiinnostaa, mutta siinä en ole kovin taitava.

Olen kiinnostunut monipuolisesta yhteistyöstä ja työpaikkatyöstä (Vaajakosken alue).

Apua arkeen

Jyskän seurakuntakoti