JYP-Jkl srk / isä-lapsi tapahtuma

JYP-Jkl srk / isä-lapsi tapahtuma

Muu kuin seurakunnan tila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa isä/lapsi tapahtumaan (voi olla isoisäkin). Jyväskylän seurakunta järjestää toisen kerran JYP tapahtuman isille ja lapsille. Tule mukaan kokemaan jäähallin tunnelma pelin ulkopuolella.

JYP vs. Jkl srk. Isä - lapsitapahtuma, jossa tutustumme jäähalliin ja JYP toimintaan. Isä/isoisä, ota lapsesi tai lapsenlapsesi mukaan yhteiseen juttuun. Ilmoittauminen tapahtumaan ma 22.1.2018 mennessä seurakunnan nettisivujen kautta (ilmoittautumislinkki). Yllätyksiä luvassa. Mehu ja keksitarjoilu hallilla. Bussikuljetus Vaajakosken kirkolta klo 16:30. Tapahtuma alkaa jäähallilla klo 17:00.

Vaajakosken alueseurakunta

Vaajakosken alueseurakunta
Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski
Diakonian asiantuntija vs.
Tellervonkatu 5
40100 Jyväskylä

Palokan kirkon perhepysäkki

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Iloista yhdessäoloa: lauluja, leikkejä, lyhyt hartaus.

Kirkkohetki

Pienille ja suurille yhteinen iloinen kirkkohetki, jossa ollaan lähellä toisia ja Jumalaa.

Taaperopysäkki

Ryhmä n. alle 2-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisilleen. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.