Palokan kirkkokuoron harjoitukset

Palokan kirkkokuoron harjoitukset Palokan kirkko

Palokan kirkkokuoro (entinen Jyväskylän maaseurakunnan kirkkokuoro) täytti 100 vuotta vuonna 2015. Huomattavasta iästään huolimatta kuoro on virkeä ja aktiivinen, laulajissakin on montaa ikäpolvea. Laulamme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Ohjelmistomme on varsin laaja ulottuen perinteisestä kuorokirjallisuudesta uudempaan hengelliseen musiikkiin. Jumalanpalvelusten lisäksi kuoro järjestää konsertteja ja matkoja.

Otamme mielellämme mukaan uusia laulajia. Varsinkin miehet, lähtekääpä laulamaan!

Lisätiedot: kanttori Liisa Partanen p. 050 3581860 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

Palokan alueseurakunta

Kaupunginkirkko

Voimavirsiä-konsertti

Voimavirsiä-konsertti, jossa myös yhteislaulua. Illassa musisoivat Antti Ikonen, laulu ja viulu sekä Ilpo Vuorenoja, kitara.

Kortepohjan seurakuntakeskus

Yhteislauluhetki Torstai on Toivoa Täynnä

Tule laulamaan ja hiljentymään hengellisten laulujen ja virsien äärellä. Laulattajana on diakoni Ainoleena Laitinen.

Vaajakosken kirkko