Ajankohtaiset tapahtumat ja infot

Tervetuloa seuraamaan seurakunnan varhaiskasvatuksen ajankohtaisia asioita. Tietoa löydät myös aluesivujen kautta.

Mäki-Matin perhepuisto

Mäki-Matin perhepuisto, Oikokatu 7

Puistossa tavataan! Tule tapaamaan lastenohjaajia Katia ja Saria perhepuistoon parittomien viikkojen maanantaisin klo 14-15! Voit jutella ja jakaa arkeasi. Katilla ja Sarilla taitaa olla myös jotain mukavaa puuhaa mukanaan, esim Pihapyhis eli pieni toiminnallinen pyhäkoulu kerran kuukaudessa:  21.9.,19.10., 16.11. ja 30.11.

Satumaa-kerho verkossa

Ilmoittaudu mukaan sadun ihmeelliseen maailmaan. Tule mukaan lapsesi kanssa, tiedossa rentouttavaa satuhierontaa, loruttelua, laululeikkejä ja pieni hartaushetki. Kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 18-18.45 ja seuraava kerta on ma 26.10.

Mukaan mahtuu 8 perhettä, ilmoittaudu edellisen viikon perjantaihin klo 14 mennessä Marika Saarelalle: marika.saarela@evl.fi tai 040-5741792. Zoom-linkin saat Marikalta. Nähdään verkossa!

Lapsi iloitsee leikkiessä

Varhaiskasvatuksen asiantuntija