Gospel Covertajat: Virsikirjan lisälehdillä

Kaupunginkirkko

Gospel Covertajat esittää ja laulattaa Virsikirjan lisävihkon lauluja. Vapaa pääsy!

Virsikirjan lisävihkon melodinen rikkaus ja rytminen monipuolisuus innosti Gospel Covertajat tarttumaan soittimiin. Yhtye lähti löytöretkelle lisävihkon lehdille tutkimaan tuoretta kirkkomusiikkia ja julkaisi äänitteen Virsikirjan lisälehdillä. Näitä säveliä yhtye esittää Jyväskylän kaupunginkirkossa 20.5.klo 21 alkaen.

Konsertissa virsiä soitetaan latinalaisen ja afrikkalaisen musiikin tahtiin ja riemullisimmat tunnelmat ovat railakkaita. Hämyisemmät sävelet vievät jazzmusiikin maailmaan. Tutuimmat sävelmät saavat kotimaisen elokuvamusiikin sävyjä impressionismin hengen leijuessa rauhallisempien tunnelmien yllä.

Palokan alueseurakunta

Palokan kirkko

Konsertti: Jaakko Löytty ja Gospel Covertajat

"40 vuotta nuorisotyötä ja nuorisomusiikkia Palokassa/Jyväskylässä"

Ohjelma 10 €.

Kuokkalan kirkko

Käsikellomusiikkia, lepoa ja hartautta

Musiikin lomassa kuullaan raamatuntekstejä ja ajatelmia elämästä.

Telkäntie 2 C

Iloset-kuoro

Tule iloiseen kuoroomme, kuoroa johtaa kanttori Heli Nieminen p. 050 549 7049.