Samuli Edelman & Jukka Perko - Oi, muistatko vielä sen virren

Samuli Edelman & Jukka Perko - Oi, muistatko vielä sen virren Taulumäen kirkko

Samuli Edelmann ja Jukka Perko yhteisellä konserttikiertueella. Liput - Lippu.fi

Samuli Edelmann ja Jukka Perko yhdistävät taiteelliset voimansa ja lähtevät yhteiselle konserttikiertueelle syksyllä 2017. Konserttien ohjelmisto pureutuu syvälle suomalaiseen sielunmaisemaan yhdistellessään kummankin taiteilijan versioita rakkaista klassikkovirsistä. Oi muistatko vielä sen virren-nimeä kantava konserttikiertue käynnistyy marraskuun 23. päivä Järvenpää-talosta ja jatkuu aina joulun aluspäiviin asti. Edelmannin ja Perkon rinnalla musiikillista kokonaisuutta täydentää kosketinsoittaja Matti Paatelma.

Virret ovat kulkeneet osana kansakuntamme historiaa jo vuosisatoja. Ne elävät ajassa ja ovat saaneet uusia muotoja ihmisten tarpeiden mukaan. Jukka Perko julkaisi vuosituhannen vaihteen jälkeen uraauurtavan ja menestyksekkään virsilevynsä Kaanaanmaa. Levy nousi listoille ja myi yli kultalevyyn oikeuttavan määrän, joka on jazzlevylle merkittävä saavutus. Samuli Edelmann on julkaissut kolme Virsiä-nimellä otsikoitua albumia, jotka avasivat uuden kauden Samulin musiikiuralla. Albumien yhteismyynti on tänä päivänä yli 200 000 kappaletta.

Kummankin taiteilijan virsikonsertit ovat olleet jo pitkään joulunajan toivotuimpia ja suosituimpia konsertteja.

Lipunmyynti alkaa ke 31.5. klo 9:00. Liput palvelumaksuineen alkaen 29€ -34,50€.
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyynnit ja lisätiedot: http://warnermusiclive.fi/artistit/samuli-edelmann

Lippu. fi kotisivu

WARNER MUSIC LIVE

Kesäkonsertit 2018: Ihmeellinen kota

Lauluyhtye Heinavanker (Viro)
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta

Kesäkonsertit 2018: Matka Armeniaan

Liisa Makkonen, viulu
Jussi Makkonen, sello
Nazig Azezian, piano

Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta

Kesäkonsertit 2018: The Goodness of the Lord

Lux Auribus, joht. Kimmo Tuuri
Hanna-Maria Helenius, laulusolisti
András Szabó, piano
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta.