Joulun valo sydämessä - Freija yhtyeen lastenmusiikkikonsertti perheille

ti 11.12. kello 18.30

Joulun valo sydämessä - Freija yhtyeen lastenmusiikkikonsertti perheille Taulumäen kirkko

Jyväskylän seurakunnan kirkkomuskarityö päättää syyskauttaan ja virittäytyy jouluun Taulumäen kirkolla tiistaina 11.12. järjestettävissä konserteissa.
Kansanmusiikkiyhtye Freija konsertoi klo. 17. ja klo. 18.30. alkavassa Lasten Joulukonsertissa.
Muskariperheiden lisäksi konsertteihin ovat lämpimästi Tervetulleita kaikki lapset perheineen! Konsertteihin on vapaa pääsy

"Freija on nelihenkinen kansanmusiikkiyhtye, joka on saanut paljon kiittävää palautetta taitavasta musisoinnista, jossa yhdistyy perinteet, uudet sävellykset ja omaperäiset sovitukset.
Suosittuja Lasten musiikkiäänitteitä ovat mm. Joulun verso , Piilometsän säveliä, Kiekkumaralla kansanlauluja lapsille. Akustiselle, pienimuotoiselle ja sukupolvia yhdistävälle musiikille on ollut tilausta ja esim. Kiekkumaralla levystä on tullut myös vanhempien ja isovanhempien suosikki.
Freijan muusikot toimivat tahoillaan paljon lastenkulttuurin parissa, mm. Pikkukakkonen, Tuttiorkesteri jne."

Freija -yhtye

Taulumäen yksikkö

Varhaisiän musiikkikasvattaja
Yhteinen seurakuntatyö

Taulumäen kirkko

Hieman erilainen jumalanpalvelus goes Missa Popularis

Toisen pääsiäispäivän Hieman erilaisessa jumalanpalveluksessa Taulumäen kirkko soi radikaalia rakkautta. Vapaa pääsy.

Taulumäen kirkko

About the Goodness of the Lord - levyn julkistaminen

Lauluyhtye Lux Auribus, András Szabó, piano, Vesa Jussila. trumpetti, johtaa Kimmo Tuuri. Lauluyhtye Lux Auribuksen gospel-levyn julkistamiskonsertti. Liput 15 / 10 / 5 € tuntia ennen ovelta.

Kipinä

Pop Up perhemuskari

Laulaen iloa saamme! Lasten ja aikuisten musiikkihetki. Hinta 4€, ilm ja käteismaksu paikan päällä.