Gospel Covertajat virsikirjan lisälehdillä

Gospel Covertajat virsikirjan lisälehdillä Korpilahden kirkko

Uusia virsiä raikkain sovituksin. Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Gospel Covertajat ovat sovittaneet taidokkaasti ja monipuolisesti uuden lisävihkon virsiä. Pääsee myös laulamaan mukana.

Korpilahden alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Konsertti, ystävät tapaavat

Ystävät tapaavat, konsertti ja yhteislaulutilaisuus. Hartauspuheita ja rukouspalvelu. Vieraanamme Jana Sasko ja Seppo Juntunen. Iltateetä.

Kaupunginkirkko

Kirkko Valon kaupungissa: Kirkko soi Valoa!

Kaupunginkirkko soi valoa koko illan! Monipuolista musiikkia tarjoilevat puolen tunnin välein Gospelkuoro Ihanaiset johtajanaan Maria Salmela, urkuri Risto Valtasaari sekä Iloiset Irkkuveikot Mikko Miettinen huilu ja laulu, Maria Typpö, viulu, Piia Laasonen, laulu ja bodhran, Esko Turpeinen, laulu ja kitara ja Ilona Rimpilä, Basso.

Illan päätteeksi iltahartaus n. klo 22.15 Heidi Watia

Taulumäen kirkko

Rahmaninovin romansseja

Mari Hautaniemi, Mezzosopraano. Heikki Niininen, baritoni. Tuomas Niininen, piano. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen ovelta