Felis-kvartetin konsertti

Felis-kvartetin konsertti Kuokkalan kirkko

Vapaa pääsy. Ohjelma 10/5 €.

Sirkka Kautonen, 1.viulu
Anja Syvälähde, 2.viulu
Helka Hakasalo, alttoviulu
Marion Göbel, sello

Felis-jousikvartetti on toiminut nykyisessä kokoonpanossaan vuodesta 2005.
Kaikki soittajat ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta ja ovat soittaneet yhdessä erilaisissa kokoonpanoissa jo opiskeluajoista lähtien.
Kvartetin jäsenet toimivat muusikkoina ja opettajina pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.
Felis-kvartetti on konsertoinut Sipoon vanhan kirkon kesäkonserttisarjassa vuodesta 2006 lähtien.
Lisäksi kvartetti on esiintynyt Tuusulan, Muurlan, Kalkkisten, Siuntion, Pernajan ja Keravan kirkoissa.
Felis-kvartetti on kantaesittänyt Timo Alakotilan 2.jousikvarteton vuonna 2010 ja Cecilia Damströmin jousikvarteton "Via Crucis" vuonna 2015. Kesällä 2015 Felis-kvartetti vietti 10-vuotissyntymäpäiviään konsertoiden Helsingissä, Hartolassa, Heinolassa ja Sipoossa.
Lokakuussa 2017 ilmestyi Felis-kvartetin ensimmäinen CD-levy.
Kvartetissa soittavat Sirkka Kautonen 1.viulu, Anja Syvälähde 2.viulu, Helka Hakasalo alttoviulu ja Marion Göbel sello.
Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10/5 €.

Kuokkalan alueseurakunta

Taulumäen kirkko

Häikäisevän kirkas -konserttikiertue

Pekka Simojoki julkaisi uuden Häikäisevän kirkas -ylistyslevyn syksyllä 2018.
Liput:
www.tiketti.fi/haikaisevankirkas 22€ palvelupalkkioineen ennakko
25€ ovelta mikäli lippuja jäljellä

Kesto noin 2h 15min

Kuokkalan kirkko

Konsertti, ystävät tapaavat

Ystävät tapaavat, konsertti ja yhteislaulutilaisuus. Hartauspuheita ja rukouspalvelu. Vieraanamme Jana Sasko ja Seppo Juntunen. Iltateetä.

Taulumäen kirkko

Rahmaninovin romansseja

Mari Hautaniemi, Mezzosopraano. Heikki Niininen, baritoni. Tuomas Niininen, piano. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen ovelta