Uutislistaukseen

Kirkkoneuvoston päätöksiä 27.4.

- Säynätsalon kirkko suljetaan sisäilmaongelmien vuoksi lokakuun alusta. Kirkon peruskorjauksen suunnittelu aloitetaan välittömästi korjauksen aikaistamiseksi. Investointisuunnitelmassa kirkon remontti on ajoitettu vuodelle 2024. Kulttuurihistoriallisesti arvokas Säynätsalon kirkko on rakennettu vuonna 1927. 

- Jyväskylän seurakunnassa avoinna olevan hallintojohtajan viran hakuaikaa jatketaan 18. toukokuuta 2022 asti. Ensimmäisellä hakukierroksella virkaa haki kaksi hakijaa, joista vain toinen täytti viran kelpoisuusvaatimukset. 

- Mäntykankaan hautausmaan kappeli peruskorjataan ja krematorion kanssa osin yhteinen viherkatto uusitaan. Korjaustyöt aloitetaan tämän vuoden aikana. Kappelin katos on tutkimuksissa osoittautunut oletettua huonokuntoisemmaksi ja sitä on osin korjattu väliaikaisin toimenpitein. Mäntykankaan kappeli on rakennettu vuonna 1951.

- Kuokkalan kirkkoon rakennetaan jäähdytysjärjestelmä. Lämpötilan noususta on kärsitty aina kesäisin, mutta erityisesti pitkillä kesähelteillä. Kuokkalan kirkko on valmistunut vuonna 2010. 
 

27.4.2022 21.10