Uutislistaukseen

Uudessa Suvivirsi-musiikkivideossa räpätään kesätunnelmista

Ryhmä jyväskyläläisiä taiteilijoita tuotti Jyväskylän seurakunnan kanttori Heli Niemisen johdolla modernin ja riemukkaan version kevään ikisuosikki Suvivirrestä. Erilaisuutta ja yhteenkuuluvuutta juhlistava musiikkivideo julkaistaan keskiviikkona 25.5. ja se on maksutta katsottavissa useilla sähköisillä alustoilla. 

Suosikkikappaleen versioivat tänä vuonna Jyväskylän seurakunnasta Keltinmäen uusi Gospelkuoro, Stemmina ja Tulus-kuoro. Ystävysten yhteistyönä syntynyt rap-säkeistö on Peppi Vuotilan kirjoittama ja sen esittää Linnea Matilainen. Lisäksi rummuissa mukana kokoonpanossa taituroi Jarmo Hovi. Aurinkoista liikettä videolle toivat Mami Watan tanssiryhmäläiset. Videon visuaalisesta toteutuksesta vastasi Jesse Liimatainen ja äänityksistä Esko Turpeinen. Videon tuottivat Heli Nieminen ja Jyväskylän seurakunnan musiikkityö.  

Versiossa kuullaan Suvivirsi, joka kasvaa pienestä useamman kuoron yhteiseksi soinniksi, ja jota kannattelevat afrikkalaiset rytmit. Raikkautta tuo rap-osuus, jossa alkuperäisen virren tavoin kiitetään kesätunnelmasta. Videolla rytmit ja tanssi tempaavat mukaansa.  

— Voimme kokoontua omina itsenämme yhteen kiittämään Jumalaa, ja silloin riemullamme ei ole rajoja. Tällä versiolla haluamme kertoa, miten paljon enemmän voimme yhdessä, kun meillä on yhteinen toive voittaa ilo elämään, kertoo kanttori Heli Nieminen

Suvivirren sunnuntaita vietetään valtakunnallisesti 29.5. ja silloin virttä 571 pääsee myös itse veisaamaan Jyväskylän seurakunnan jumalanpalveluksissa.  

 

Musiikkivideo julkaistaan 25.5. Katso, kuuntele ja jaa kesätervehdys eteenpäin! 

www.jyvaskylanseurakunta.fi 

Jyväskylän seurakunta Facebook-sivulla 

Henki ja elämä -YouTube kanavalla 

 

24.5.2022 08.36