Uutislistaukseen

Rukousretriitti Vesalan leirikeskuksessa tammikuussa

Rukosuretriitti Tule Pyhä Henki! on 27.-29.1. Vesalan leirikeskuksessa Jyväskylässä.
 

Rukous- ja varustamisviikonlopussa eletään todeksi sitä, kuinka Pyhä Henki rohkaisee meitä rukoilemaan ja varustaa meitä lahjoillaan. Erityisesti syvennytään rukoukseen liittyviin armolahjoihin.

Opetushetkissä esillä mielenkiintoinen katsaus merkittävimpiin rukousherätyksiin. Mitä voimme oppia mm. Azusa-kadun herätyksestä? Mitä on kielillä rukoileminen ja kielten selittäminen? Miten rohkaistua ilmestyslahjojen käyttämisessä? Miten henkien erottaminen tapahtuu? Miten rukoilla sairaiden puolesta?

Viikonlopun tavoitteena on antaa eväitä rukouselämän syvenemiseen Jumalan läsnäolon tuntemisen ja hänen äänensä kuulemisen kautta. Olet tervetullut virvottumaan Pyhän Hengen hoitavassa ilmapiirissä!

Ohjelma koostuu Raamatun opetuksesta sekä rukous- ja ylistyshetkistä. Alustajina mm. Kari ja Mari Valkonen. Musiikissa Enni Pitkäsen ylistysryhmä.

Täysihoitomaksu majoitustavasta riippuen välillä 95-190 euroa (sis. täysihoidon ja ohjelman). Retriitti alkaa pe klo 18 ja päättyy su klo 13. Vesala sijaitsee noin 16 km Jyväskylästä Keuruun suuntaan.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 20.1. mennessä Kari Valkoselle, kari.valkonen@kolumbus.fi tai p. 050 384 3702.

 

 

 

 

 

 

30.11.2016 13.47