Uutislistaukseen

SuomiAreenan Erilaisessa minglessä esillä arjen turvallisuuden horjuttajat

Minglailu on useimmiten politiikan, yritysmaailman ja etujärjestöjen päättäjien puuhaa. SuomiAreenan yhteydessä 16.7. Porissa järjestettävä Erilainen mingle on nimensä veroinen: siellä kohtaavat eri-ikäiset työnhakijat, mielenterveyskuntoutujat, järjestöväki, yrityselämän edustajat, poliitikot ja monet muut. Tänä vuonna teemana on kaikille yhteinen arjen turvallisuus.

Tilaisuuden avaa Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Juontajana toimii kansanedustaja, toimittaja Timo Harakka. Heidän lisäkseen kuullaan arjen selviytymisistä ja iloista vertaisohjaajilta ja osallistujilta, jotka tuntevat työttömyyden, lapsiperheiden vaikeuksien, mielenterveyshaasteiden ja muiden arjen turvallisuuden horjuttajien eri kasvot.

Hävikkiruokaa tarjoilee Porvoon Yhteinen keittiö -hanke.

Erilainen mingle järjestetään kolmatta kertaa. Sen toteuttavat yhdessä Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto, Klubitalo Sarastus, Mielenterveyden Keskusliitto, Porin kulttuuripaja Lumo, Porin mielenterveysyhdistys Hyvis, Suomen sosiaali ja terveys ry SOSTE, Suomen evankelis-luterilainen kirkko, Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry Tatsi, Vates-säätiö ja Veikkaus.

Lämpimästi tervetuloa!

Aika: Maanantaina 16.7. kello 16–18

Paikka: Keski-Porin kirkko, Hallituskatu 1, Pori.

Tarjolla: Uusia kohtaamisia, puheenvuoroja arjesta ja turvallisuudesta, musiikkia ja hävikkiruokaa

Twitter: #erimingle #suomiareena

Facebook: Erilainen mingle 2018 (https://www.facebook.com/events/479555935794411/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedot: Tatsi ry:n toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson, p. 0400 805 394, jouni.gustafsson@tatsi.org

3.7.2018 10.29