Uutislistaukseen

Juhannusjuhla Koivuniemen leirikeskuksessa ja Lehtisaaressa

Lehtisaari3_XL.jpg

Jyväskylän seurakunnassa juhlitaan juhannusta perjantaina 21.6. sekä Koivuniemen leirikeskuksessa (Koivuniementie 30, Vaajakoski) että Lehtisaaressa Tuomiojärvellä. 

Koivuniemessä juhannusaaton vietto alkaa naisten saunavuorolla klo 15. Miehet pääsevät saunaan klo 16 alkaen. Kahvitarjoilu on klo 17-18. Tämän jälkeen ilta jatkuu lipunnostolla, musiikilla ja muulla ohjelmalla. Illan aikana on myös mahdollisuus paistaa makkaraa (makkaroita voi ostaa leirikeskuksesta). Juhla on kaikille avoin. Leirikeskukseen ei ole yhteiskuljetusta. 

Lehtisaari aukeaa juhannusaattona klo 15. Viimeinen soutu saareen on klo 22 ja paluukuljetus poikkeuksellisesti klo 23.30. Mikäli sää sallii, kokko poltetaan klo 20. Saaressa voi muun muassa saunoa ja uida, pelata erilaisia pelejä sekä paistaa makkaraa ja lettuja.   
Saaren vene noutaa kävijät Viitaniemen laiturista tasatunnein (liivit talon puolesta).    

Lehtisaari on suljettu juhannuksena 22.-23.6.   
  
Juhannuspäivänä lauantaina 22.6. on messu Kaupunginkirkossa, sanajumalanpalvelus Keltinmäen, Korpilahden, Palokan, Tikkakosken, Taulumäen ja Vaajakosken kirkossa. Korpilahden kirkossa klo 10 alkava jumalanpalvelus on myös kuultavissa Yle Radio 1:ssä.  

Tarkemmat tiedot Jyväskylän seurakunnan nettisivuilla www.jyvaskylanseurakunta.fi. 

18.6.2019 08.20