Uutislistaukseen

Lounas, lettuja ja herkkuja ranskalaiseen tyyliin lauantaina

Pop up -ravintoloissa tarjolla lettuja, lounaita ja makeita paloja. Seuraava ravintolapäivä on lauantaina 21.11.

Ensi lauantaina vietetään jälleen valtakunnallista ravintolapäivää. Jyväskylän seurakuntaa lähellä olevat toimijat tarjoilevat Pop up -ravintoloiden antimia kolmessa paikassa.

Jyväskylän Saappaan Tuki Ry:n pöydässä on tarjolla lounas sekä mukaan ostettavaksi suolaisia ja makeita leivonnaisia. Saappaan ravintola on auki Aseman Pysäkillä klo 10–16.

Lettubuffetti on Vanhassa pappilassa on klo 12–16. Lettuja voi täyttää oman maun mukaan runsaasta ja makeasta täytevalikoimasta. Palan painikkeeksi on kahvia, teetä, glögiä ja mehua.
Maksa niin paljon kuin haluat  -taksan tuotto menee Kreikassa tehtävän pakolaistyön hyväksi. Maksuvälineenä toimii ainoastaan käteinen. Lettubuffettia pitää Kohtaamispaikka.

Naisten Pankin ranskalaisen miljöön pop up -kahvila Café Chérie on auki klo 13–16 osoitteessa Konttisentie 1, Vaajakoski. Kahvilan tuotto ohjautuu lyhentämättömänä Naisten Pankille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Antiikkiliike Wanhan Veikon ja maalaus- ja tuunauspaja Susannasin kanssa. Kahvilassa on mahdollisuus myös kädentaitopajaan.

16.11.2015 16.28