Uutislistaukseen

Pekka Laukkarinen trio ja joululaulujen uusi kuosi

Pekka Laukkarinen trio konsertoi Kortepohjassa. Trion käsittelyssä tutut laulut saavat uuden soundin.
5699144_pekka-laukkarinen-trio-joulun-tahti_L.jpg

Suosittu lasten tv-kasvo, muusikko Pekka Laukkarinen lähtee trionsa kanssa Joulun Tähti –kiertueelle 30. marraskuuta aina 18. joulukuuta asti. Triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.
Jyväskylän Kortepohjassa trio konsertoi 14.12.

Konsertit ovat kaikenikäisille suunnattuja iloisia konserttihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti niin että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Pekka Laukkarinen trio julkaisi vuoden 2012 kiertueen tiimoilta Joulun Tähti cd-levyn. Pekka Laukkarinen on tullut eräänlaiseksi ”sensaatioksi” alakoulukonserteillaan, joita on viimeisen viiden vuoden aikana ollut jo yli tuhat ympäri Suomea. Kyseiset ”Lempparikonsertit” ovat vanhoista tutuista lastenlauluista koottuja kokonaisuuksia, joissa on mukana paljon iloa ja vauhtia. Alakoulukonsertit ovat tunnettuja korkeasta musiikillisesta laadustaan ja soitinten suuresta määrästä.

Pekka Laukkarinen on ollut yksi kysytyimmistä artisteista Suomessa. Vuonna 2012 hän oli Teoston tilastojen mukaan Suomen kolmanneksi eniten konsertoiva artisti. Vuodesta 2008 asti hän on toiminut myös MTV Juniori –kanavan ruutukasvona ja juontanut useita eri lastenohjelmia. Hänen juontamansa ohjelma on ollut kaksi kertaa Kultainen Venla –ehdokkaana (paras lasten- ja nuortenohjelma: Onnenpäivä 2010, Sherlock 2012). Matti Laitinen on multi-instrumentalisti, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Hänen Freija-yhtyeensä levy SydänJuurilla voitti Emma-palkinnnon 2011 (paras etno-albumi). Leevi Helo on yleisölle tuttu mm. Pro Fide –yhtyeen entisenä pitkäaikaisena kosketinsoittajana.
 

Joulun tähti -konsertti 14.12. klo 18 Kortepohjan seurakuntakeskuksessa, vapaa pääsy

23.11.2015 13.17