Uutislistaukseen

Rukousretriitti Vesalassa tammikuussa

Rukousretriitti Tule Pyhä Henki! järjestetään 15.-17.1. Vesalan leirikeskuksessa

Rukous- ja varustamisviikonlopussa elämme todeksi sitä, kuinka Pyhä Henki rohkaisee meitä rukoilemaan ja varustaa meitä lahjoillaan. Erityisesti syvennymme rukoukseen liittyviin armolahjoihin. Viikonlopun tavoitteena on antaa eväitä rukouselämän syvenemiseen Jumalan läsnäolon tuntemisen ja hänen äänensä kuulemisen kautta. Olet tervetullut virvottumaan Pyhän Hengen hoitavassa ilmapiirissä!

Ohjelma koostuu Raamatun opetuksesta sekä rukous- ja ylistyshetkistä. Alustajina mm. Kari ja Mari Valkonen, Ulla Koskinen, Harri Alatupa ja muita Sanan ja rukouksen työryhmän jäseniä. Musiikissa Enni Pitkäsen ylistysryhmä.

Osallistumismaksut (mainittu majoitustapa ja -rakennus):

Täysihoito 4-6 h huone (Verkko) 90 €; opiskelijahinta em. majoituksessa 50 €
Täysihoito 2 h huone (Nuotta, Verkko) 110 €
Täysihoito 1 h huone (Nuotta) 180 €

Hinnat sisältävät ruokailut, kahvit ja majoituksen omin liinavaattein sekä saunan lauantaina.  Retriitin avausluento on perjantaina 15.1. klo 19 (ilmoittautuminen ja iltapala klo 18 alkaen).  Retriitti päättyy sunnuntaina noin klo 13 (lounaan jälkeen). 

Vesala sijaitsee noin 16 km Jyväskylästä Keuruun suuntaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 7.1.2016 mennessä Kari Valkoselle, kari.valkonen@kolumbus.fi tai p. 050 384 3702.

Huom! Mainitse ilmoittautuessasi myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. Retriitin ohjelma on vain osallistumismaksun maksaneille. 

Järjestää: Jyväskylän seurakunta, Kansan Raamattuseura ja Agricola-opintokeskus


 

7.12.2015 08.49