Uutislistaukseen

Tekstaritupu lopettaa, NettiSaapas laajenee YouTubeen

Erityisnuorisotyön NettiSaapas laajenee YouTubeen 2016 keväällä. Aiemmin nettipäivystys on toiminut Suomi24-sivuston nuorten keskusteluissa ja chatissä. Toiminta korvaa Tekstari-Tupun.

Jyväskylän seurakunnan erityisnuorisotyön organisoima Tekstaritupu-palvelu loppuu vuoden 2015 lopussa. Tekstaritupu toimi Jyväskylässä viisi  vuotta. Tupu vastaanotti kaiken kaikkiaan noin kaksituhatta viestiä

-Viimeisen vuoden aikana viestien määrä on laskenut paljon ja totesimme, että on aika siirtyä askel eteenpäin somemaailmassa, kertoo erityisnuorisotyönohjaaja Jussi Maasola.

Erityisnuorisotyön NettiSaapas laajenee YouTubeen 2016 keväällä. Aiemmin nettipäivystys on toiminut Suomi24-sivuston nuorten keskusteluissa ja chatissä. Tarkoituksen on ryhtyä tuottamaan videomateriaalia YouTubeen ja osallistua suosittujen tubettajien keskusteluihin.
- Tubettajat ovat tämän ajan rokkitähtiä, heitä seurataan netissä todella paljon ja he toimivat jopa nuorten mielipidevaikuttajina. NettiSaappaan vapaaehtoistyöntekijät ovat oivallista porukkaa osallistumaan keskusteluihin turvallisina aikuisina netissä, sanoo Maasola

11.12.2015 10.04