Uutislistaukseen

Mäntykankaan hautausmaan liikennejärjestelyt ovat muuttuneet

Mäntykankaan hautausmaan liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. Hautausmaan pysäköintialueelle ei voi enää kääntyä suoraan Laukaantieltä. Hautausmaalle on rakennettu uusi katu ja liittymä Laukaantien parantamisen yhteydessä.
Pysäköintialueelle ajetaan nyt hautausmaan pohjoispuolella sijaitsevan liikenneympyrän kautta. Liikenneympyrästä käännytään Poratielle, josta erkaneva Saattokuja johtaa hautausmaan pysäköintialueelle. Saattokujan nimi muuttuu myöhemmin Saattotieksi.
Hautausmaalle johtava tie on vielä valaisematon. Katuvalot tielle saadaan alkuvuodesta.

Mäntykankaalla pysäköinti on sallittu vain merkityillä P-alueilla. Sekä Saattokuja että Poratie kuuluvat aluepysäköintikiellon piiriin.
– Jos tulotie pysäköintialueelle tukkeutuu väärin pysäköidyistä autoista, myös varsinaiselle pysäköintialueelle pysäköiminen vaikeutuu, työnjohtaja Ari Leppämäki huomauttaa.

Vierailijoiden käytössä on myös hautausmaan alkupäässä sijaitsevan entisen kasvihuoneen pysäköintialue, jonne käännytään Laukaantieltä. Parkkialueen nurmikentän laidalle tehdään väliaikaisesti lisää pysäköintitilaa, mikäli maa ehtii jäätyä.

Katso video muuttuneista liikennejärjestelyistä:

YouTube-video

 

21.12.2015 11.59