Uutislistaukseen

Kirkon somehaaste: Jaa ideoita kummilapsen muistamiseen poikkeusaikana

Kumminkaa -logo

Kumminkaa

Sunnuntaina 31.5. vietetään valtakunnallista kummipäivää. Kirkko kutsuu kummeja osallistumaan etäyhteyksin kummipäivään oman kummilapsen kanssa. Haluamme haastaa kummit jakamaan ideoita kummina toimimisesta poikkeustilanteessa ja rajoitusten aikana somessa tunnisteilla #kumminkaa ja #kummipäivä. Laitetaan hyvät ideat kiertämään!

Pandemian vuoksi monia tapahtumia on jouduttu perumaan, ja kyläily ja yhteinen tekeminen kummilasten kanssa ei välttämättä onnistu. Kummin tärkeää tehtävää voi onneksi toteuttaa myös monella muulla tapaa.

Jaamme haasteeseen osallistuneiden parhaita ideoita Kirkko Suomessa -Instagram-tililläLinkki avautuu uudessa välilehdessä toukokuun viimeisellä viikolla ja arvomme osallistujien kesken pääsylippuja PowerParkiin ja leffalippuja Finnkinoon. Lippuja voi käyttää heti, kun koronarajoitukset sen sallivat.

#Kumminkaa-haasteeseen ja kummiteemaan tarttuvat toukokuun aikana myös tubettajat Jasminsofi, Sita Salminen ja Ville Mäkipelto, joiden suunnitelmia voi seurata heidän omissa somekanavissaan. Lisäksi Mutsimediaan on tulossa kummiusteemaisia vinkkejä poikkeusaikoihin.

Kummipaiva.fi-verkkosivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä on paljon kummiuteen liittyvää tietoa sekä valmiita ajatuksia Kummipäivän viettoon.

Lisätietoja, Kirkon kasvatus ja perheasiat:
Jari Pulkkinen, p. 040 688 1467, jari.a.pulkkinen@evl.fi
Henna Ahlfors, p. 050 326 9012, henna.ahlfors@evl.fi
Kummipäivä.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tubettqajien tilit:
JasminsofiLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Sita SalminenLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Ville MäkipeltoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

MutsimediaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

13.5.2020 10.15