Uutislistaukseen

Muistojen puistot: Opastettuja kierroksia hautausmaille heinäkuussa

Vanha_Hautausmaa.jpg

Opastettuja kävelykierroksia järjestetään Jyväskylän Vanhalla hautausmaalla neljänä torstai-iltana heinäkuussa. Kansankynttilöitä ja kulttuurivaikuttajia -teemakierrokset ovat 9.7. ja 23.7. sekä Tehtailijoita ja kauppiaita -kierrokset 16.7. ja 30.7. Jokaiselle kierrokselle on varattu kaksi opasta.

Ryhmien koko on enintään 25 kävijää opasta kohden. Kävelykierroksille lähdetään Vanhan hautausmaan Tourukadun puoleiselta portilta kello 18. Viiden euron hintaisia lippuja voi ostaa netin kautta osoitteessa verkkokauppa.jyvaskyla.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä (visit-jyväskylä-välilehti).

Kierroksen yhteydessä on mahdollisuus osallistua lyhyeen musiikkihartauteen hautausmaan kappelissa klo 17.30 tai 19.30. Kappeliin mahtuu enintään 25 henkilöä tilaisuutta kohden.

Korpilahden hautausmaan opastettu kävelykierros on 26.7. kello 14. Nykyisen hautausmaan Vanhan puolen hautoihin voi tutustua myös omatoimisesti mobiilioppaan avulla osoitteessa emuseo.fi/klhautausmaaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

16.6.2020 10.36