Uutislistaukseen

Lapuan piispa tapaa Keski-Suomen yrittäjiä Sepän Kipinässä 

Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura tapaa Jyväskylän seurakunnassa järjestettävän piispantarkastuksen yhteydessä keskiviikkona 23.9. Klo 13–15 keskisuomalaisia yrittäjiä kauppakeskus Sepän Kipinässä. Iltapäiväkahvitilaisuus järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Yrittäjien kanssa. 

Säännöllisesti toistuvan piispantarkastuksen yhteydessä hiippakunnan piispa tutustuu perinteisesti mahdollisimman laajasti koko seurakunnan toimintaan.  

– Kirkko on, ja haluaa olla, mukana ihmisten arjessa ja työssä – ei vain juhlissa ja erityistilanteissa. Kirkko haluaa olla myös yrittäjien tukena etenkin haasteellisina aikoina, kuten nyt koronapandemian aikana, taustoittaa Jyväskylän seurakunnan yhteiskuntavastuun pappi Kirsi Pohjola.  

Iltapäiväkahveille on kutsuttu mukaan yrittäjiä avoimella kutsulla. Mukaan mahtuu noin 40 ilmoittautunutta. Tilaisuudessa kuullaan niin piispan kuin yrittäjien puheenvuoroja. Ennen kaikkea osallistuvia kannustetaan kuitenkin vapaaseen keskusteluun, ajatusten ja kokemusten vaihtoon. 

Lisätiedot:
Kirsi Pohjola, Yhteiskuntavastuun pappi
Jyväskylän seurakunta
p. 044 780 7010
kirsi.a.pohjola@evl.fi 

21.9.2020 10.24