Uutislistaukseen

Kirkkoherranvirasto jää historiaan – kirkon palveluita jyväskyläläisille jatkossa kahdesta eri toimipisteestä

Jyväskylän seurakunnan kirkkoherranvirasto osoitteessa Tellervonkatu 5 on lopettanut toimintansa. 

Reimari_uutiseen.jpg

Marraskuun alusta lähtien seurakuntalaisten kaste- ja vihkivaraukset sekä hautauspalvelut hoidetaan Kirkkopuiston kulmalla sijaitsevan uuden Reimari-rakennuksen seurakuntatoimistossa. 

Virkatodistusten, sukuselvitysten ja sukututkimusten tilaukset siirtyivät jo kesän aikana uuteen Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteriin, jonka Jyväskylän toimipiste sijaitsee Ailakinkadulla Tourulassa.

Koronariskin vuoksi Jyväskylän seurakunnan seurakuntatoimiston asiakaspalvelu hoidetaan toistaiseksi puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivuilta aukeavan chatin välityksellä. Myös Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteri palvelee pääsääntöisesti etäyhteyksillä, mutta tarvittaessa myös kasvotusten ajanvarauksella. Molemmat toimipisteet ovat avoinna ma – pe kello 9 – 15.  

Kirkollisia palveluita Jyväskylässä - ota yhteyttä!

Kaste, vihkiminen tai hautaus

Jyväskylän seurakunnan seurakuntatoimisto os. Vapaudenkatu 47. Avoinna ma–pe kello 9–15. Asiakaspalvelu toistaiseksi puhelimitse, sähköpostitse tai chatissä, erityisestä syystä tapaaminen sovittavissa myös ajanvarauksella.

Virkatodistus tai sukututkimus

Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteri os. Ailakinkatu 17. Avoinna ma–pe klo 9–15. Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse tai ajanvarauksella.

  • Virkatodistusten, sukuselvitysten ja sukututkimuksen tilaukset p. 041 730 2591, [email protected]
  • Avioliiton esteiden tutkinta ja kirkkoon liittyminen, p. 041 730 2589, [email protected]

Tiesitkö? Muun muassa virkatodistuksen tilauksenLinkki avautuu uudessa välilehdessäavioliiton esteiden tutkinnanLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä kirkkoon liittymisenLinkki avautuu uudessa välilehdessä voi hoitaa myös verkossa.

12.11.2020 09.58