Uutislistaukseen

Uusi Suvivirsi-musiikkivideo soi tänä vuonna Jyväskylän Säynätsalosta

Jyväskyläläinen gospel-yhtye Gospel Covertajat ja Jyväskylän seurakunta tuottavat toukokuussa 2021 kuulijoiden ja katselijoiden iloksi tuoreen musiikkivideon koko kansan Suvivirrestä. Video julkaistaan ja se on maksutta katsottavissa useilla eri sähköisillä kanavilla kesäkuun kynnyksellä perjantaina 28.5. 

Tänä vuonna kesäisen suosikkikappaleen musiikkivideo on kuvattu luonnonkauniissa Säynätsalossa. Videon visuaalisesta toteutuksesta vastaa muun muassa Semmareiden musiikkivideoiden tekijänä tunnettu ohjaaja Aki Tulikari, ja musiikkina kuullaan Gospel Covertajien moderni versio yli 300 vuotta vanhasta suosikkivirrestä.  

Gospel Covertajien luomu-folk-pop-henkisessä Suvivirressä soivat kitarat, basso, lyömäsoittimet ja huilu. Luvassa on lempeää kesätuulen havinaa, päivänpaistetta, tulevan kesän riemua ja tietysti lintujen liverrystä, lupaa yhtyeen kitaristi, kanttori Hannes Asikainen.   

Video on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon vuoden 2021 valtakunnallista Suvivirsi-kampanjaa, ja soi yhtyeen ja seurakunnan omien kanavien lisäksi muun muassa kirkon Youtube-kanavalla ja Kirkko Suomessa -Facebook-alustalla. Suvivirsi kuullaan myös Gospel Covertajien uudella, keväällä 2021 julkaistulla Ihmeellisen suojaan kätketyt -levyllä. 

Katso ja kuuntele: youtube.com/henkielamaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai youtube.com/c/GospelCovertajatLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

25.5.2021 11.47