Uutislistaukseen

Lehtisaaren kesäkoti aukeaa

Lehtisaaren kesäkodilla Tuomiojärvellä pääsee taas uimaan ja saunomaan.

Jyväskylän seurakunnan ylläpitämä Lehtisaaren kesäkoti avaa ovensa vierailijoille lauantaina 12.6. Kaupunkilaisten yhteisellä kesämökillä voi viettää mukavaa kesäpäivää luonnon helmassa aivan keskustan tuntumassa. Kuljetus, sauna ja muu toiminta saaressa on maksutonta.

Tänä kesänä Tuomiojärvellä sijaitseva saari on avoinna tiistaista sunnuntaihin kahdessa vuorossa: arkisin kello 14–17 ja 18–21, viikonloppuisin kello 13–16 ja 17–20. Vuorojen välissä saari on kiinni siivouksen ajan.

Soutu saareen lähtee Viitaniemen laiturista aina varausajan aloitusajankohtana. Saaresta pääsee pois tunnin välein sekä varausajan loppumisajankohtana. Venekuljetusten ajan on toivottavaa käyttää kasvomaskia, sillä matkan aikana ei voida taata riittäviä turvavälejä.

Jokaisena varausaikana saareen otetaan enintään 50 henkilöä. Etusijalla ovat saaripaikan etukäteen varanneet kävijät. 20 minuutin mittaisen saunavuoron saa 30 nopeimmin saaripaikan varannutta kävijää. Tarkempi saunavuoron ajankohta varataan saaressa paikan päällä. Suosittuun puusaunaan pääsee tänä kesänä kolme henkilöä tai yksi läheinen seurue kerrallaan.

Varausohjeet ja lisätiedot löytyvät Lehtisaaren kesäkodin verkkosivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.


Lisätiedot:
Wilma Mäkinen
Lehtisaaren vastaava ohjaaja
wilma.makinen@evl.fi
050 595 3947

 

 

9.6.2021 11.58