Uutislistaukseen

Kolme konserttia maksutta verkossa

Jyväskylän seurakunta julkaisee kolmen konsertin sarjan Youtube-kanavalla Henki ja elämä (youtube.com/henkielama). Konsertit ovat vapaasti katsottavissa toukokuun loppuun saakka.

Kipinäkonsertit soivat tällä kertaa verkossa, koska niitä ei alkuvuonna voitu koronarajoitusten vuoksi järjestää elävälle yleisölle. 

-    Halusimme kaikesta huolimatta tuoda kolme upeaa konserttia katsojien ulottuville ja onneksi se onnistuu nyt verkon kautta, kanttori Hannes Asikainen iloitsee. 

Sarjan aloittaa rap-artisti Roni Samuel 27.2. Mika Nuorvan konsertti julkaistaan 13.3. ja Tommi Kaleniuksen konsertti 27.3.

Rap-artisti Roni Samuel haluaa rohkaista ja lohduttaa, innostaa ja sytyttää musiikillaan. Hän työskentelee nuorisopastorina ja on tullut tunnetuksi osana Immanuel-duoa. 

Useat Mika Nuorvan kappaleet ovat nousseet radioiden soittolistojen kärkipäähän, ja hän on tunnettu erityisesti elämänmakuisista teksteistään.

Tommi Kalenius on vakiinnuttanut paikkansa lauluntekijänä, jonka kappaleet soivat inhimillisyyttä, avaruutta ja myötätuntoa.

Kipinäkonsertit on tallennettu Sepän Kipinässä, seurakunnan tilassa kauppakeskus Sepän toisessa kerroksessa.  


Lisätietoja:

Hannes Asikainen, kanttori
Jyväskylän seurakunta
hannes.asikainen@evl.fi, 044 767 7161
 

21.2.2022 16.50