Uutislistaukseen

Lehtisaaren kesäkoti aukeaa 10.6.2022

Jyväskylän seurakunnan kesäkoti Tuomiojärven Lehtisaaressa aukeaa jälleen perjantaina 10. kesäkuuta. Saareen ovat aukioloaikoina tervetulleita kaikki halukkaat joko Viitaniemen kärjestä lähtevän soutuveneen kyydissä tai omalla veneellä.

Saaren luontokirkossa järjestetään kesän avajaismessu sunnuntaina 12.6. klo 14. Perinteistä juhannusjuhlaa vietetään 24.6. kello 15–23, juhannuskokkoa poltetaan sään salliessa kello 19 alkaen. Saaressa vieraillessaan voi myös halutessaan osallistua joka ilta pidettävään hartaushetkeen.

Järjestetyn ohjelman lisäksi saareen voi tulla viettämään kesäpäivää vapaasti saunomisen, uimisen ja esimerkiksi erilaisten pelien merkeissä. Grillit ovat vierailijoiden käytössä muulloin, paitsi metsäpalovaroituksen aikana. Kaikki aktiviteetit ovat ilmaisia. 

Lehtisaari on avoinna tiistaista perjantaihin kello 15–21 ja viikonloppuisin lauantaista sunnuntaihin kello 12–21. 

Soutuvene saareen noutaa vierailijat Viitaniementien päässä sijaitsevalta laiturilta arkisin tasatunnein aina kello 19 saakka, viikonloppuisin kello 12, 15 ja 18. Suositeltu vierailuaika saaressa on enintään kolme tuntia, ja soutuvenekapasiteetin vuoksi saaressa voi oleskella enintään noin 100 henkilöä kerrallaan. 

Lehtisaari suljetaan elokuussa 14.8.  

Katso lisätiedot Lehtisaaren kesäkodin nettisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

27.5.2022 09.03